Dinar de Nadal de l’AEDT 2020

Dinar de Nadal de l'AEDT

Aquest dijous 17 de desembre hem celebrat el tradicional Dinar de Nadal de l’AEDT a la Casa Joan Miret. Hem prestat una especial atenció a les mesures sanitàries per garantir la màxima seguretat. D’aquesta manera, hem volgut demostrar que sent curoses i meticuloses amb els protocols sanitaris, és possible trobar aquest equilibri tan desitjat entre salut i economia.

Dinar de Nadal de l'AEDT
Dinar de Nadal de l’AEDT 20020
Dinar de Nadal amb tots els controls sanitaris gràcies a Posit Salut

El dinar ha comptat amb la col·laboració desinteressada de l’empresa Posit Salut que ha realitzat un test serològic ràpid abans de l’inici del dinar a totes les assistents. Moltes gràcies, Bea!

Control sanitari previ al Dinar de Nadal de l'AEDT
Control sanitari previ al dinar

Un cop verificat que no hi havia cap positiu s’ha procedit a servir el dinar que ens ha preparat Ag Planning i que hem gaudit complint escrupolosament amb totes les mesures dictades per al sector de la restauració.

A més a més de per trobar-nos un bon nombre de sòcies, que sempre és la millor medicina, no hem volgut deixar passar l’oportunitat d’organitzar el Dinar de Nadal per fer evident i fer valdre l’esforç que el teixit empresarial. Especialment el sector de la restauració i l’organització d’esdeveniments està fent molts esforços per adaptar-se i mirar de sobreviure a les adversitats que ha portat aquest any.

Estem segures que aquest any que ara deixem enrere donarà pas a un 2021 on podrem recuperar la normalitat i l’estabilitat que tant enyorem.

Finalment, volem donar les gràcies a les assistents i als nostres patrocinadors AG Planning, Virginia Peña Advocats, Salut i Treball, GCD Vanguàrdia i Disseny, Serveis Sanitaris de Tarragona, VidBertus, Isern Patentes y Marcas, PMO, Animal de 3 potes i Clínica Odita per acompanyar-nos aquest dia tan especial i durant aquest any tan complicat.

Associa-t’hi!