Assemblea General i Trobada de setembre de l’AEDT

La Nova Junta de l'AEDT
Records, alegria, anècdotes, retrobaments, celebracions i nova junta!

Aquest passat setembre un bon nombre de sòcies ens vam reunir per celebrar l’Assemblea General i Trobada de Setembre de l’AEDT i dinar plegades a la Casa Joan Miret.

Va ser una jornada plena de records, alegria, anècdotes, retrobaments i celebracions on juntes vam fer balanç del passat, vam compartir emocions i sentiments i també vam poder il·lusionar-nos amb el futur.

Abans del dinar vam celebrar l’Assemblea General on, entre d’altres coses, destauqem el nomenament de la nova Junta:

L’Ana Ibars Pérez és la nova presidenta, la Beatriz Hurtado Aguirre ocuparà el càrrec de vicepresidenta, la Montse Bes Rams el de secretària, l’Adelaida Sánchez Sánchez serà la tresorera i la Marilyn Rivera Torices i la Conxita Grau Pedreño actuaran com a vocals.

Enhorabona a totes i moltes gràcies per presentar-vos i dedicar el vostre temps i els vostres esforços a tirar endavant la tasca de la nostra associació!

I moltes gràcies també a totes les assistents i als nostres patrocinadors, que ens han permés celebrar l’Assemblea General i Trobada de Setembre de l’AEDT, AG PlanningSalut i Treball, Pilar Molina PMO, Animal de 3 potesClínica OditaLexus Tarragona, Nacex TarragonaMandrágora Salud i Esencia Capital Partners!

Fes-te sòcia de l'AEDT
Fes-te sòcia de l’AEDT