Activitats

Associació d’Empresàries i Directives de Tarragona
Col·laboracions i acords

Treballem per aconseguir col·laboracions i establir sinergies en àmbits empresarials i socials, un fet clau per poder avançar com a associació. En aquest sentit, destaquem el conveni signat amb AG PLANNING, que gestiona la Casa Joan Miret de Tarragona, entre altres espais. D’altra banda, fins ara també s’han obert col·laboracions amb Talent Femení, Rossinyol Km 0, Més DONA, din@mitza, l’AED (Asociación Española de Directivos) i la plataforma URV Emprèn. A més, gràcies als convenis establerts amb les empreses de les nostres sòcies, gaudim d’avantatges en alguns dels serveis que ofereixen.

Networking mensual

Mensualment ens reunim per informar de les diferents activitats previstes per l’Associació i per fer balanç de les realitzades durant el mes anterior. Aquesta trobada se celebra l’últim dijous de cada mes a la Casa Joan Miret de Tarragona i consisteix en un dinar i una sessió de networking entre totes les assistents, que resulta ideal per establir relacions empresarials, compartir coneixements i enfortir els contactes. Les associades que ho demanen, a més, poden fer una presentació de la seva activitat a les associades assistents.

Cursos i conferències

Des de l’Associació oferim cursos durant tot l’any en els àmbits d’interès de les associades, ja sigui en format de xerrades inspiradores, tallers pràctics o conferències amb taules rodones posteriors. Aquestes activitats tant poden anar a càrrec d’alguna de les associades com d’expertes i experts externs a l’Associació.

Afterworks

Periòdicament, organitzem trobades amb un to més distès on les associades ens podem conèixer millor en un entorn més relaxat.