Gala Premis Cambra 2021

Gala Premis Cambra 2021

Aquest dimecres es van lliurar, a l’Auditori Antoni Gaudí de Reus, els Premis Cambra 2021.

Des de l’AEDT no ens vam voler perdre aquest acte tan important perquè aquest any era ben especial. El motiu era que s’atorgava pòstumament el Premi al lideratge empresarial a la nostra enyorada amiga i expresidenta de l’AEDT, l’Ana Macho.

La nostra presidenta Ana Ibars i la delegada de l’AEDT al #BaixCamp Cristina Budí van rebre el premi en nom de l’Ana.

Premi a l'Ana Macho
Recollint el premi de l’Ana Macho. Foto: Fabián Acidres
Podeu veure el moment del lliurament del Premi al lideratge empresarial a l’Ana Macho en aquest vídeo:
El moment del lliurament del premi a l’Ana Macho.

Va ser un plaer assistir a la gala, que esdevenia l’acte principal de la celebració dels cent trenta-cinc anys de la Cambra de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus i que també va tenir caràcter solidari, ja que els assistents vam poder fer aportacions per fer possible el nou parc infantil de l’escola d’educació especial Nostra Sra. del Mar de Reus. Una realitat educativa de primera magnitud que també va ser reconeguda amb un dels premis d’honor.

Un total de quaranta-cinc premis van ser lliurats durant aquesta gala que va reconèixer un bon nombre de realitats empresarials del territori i que va ser presidida pel vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, l’Hble. Sr. Jordi Puigneró.

Podeu veure tots els premiats i recuperar tot el transcurs de la gala dels Premis Cambra 2021 al fil de Twitter que van fer des del compte de la Cambra de Reus.

Finalment volem agrair a la Cambra de Reus que decidís donar aquest reconeixement a l’Ana i felicitar-los per l’organització de la gala i per la feina realitzada durant els seus cent trenta-cinc anys d’història.