Sopar benèfic de Nadal de l’AEDT a la Casa Joan Miret

Sopar de Nadal de l’AEDT – 2022

El Sopar benèfic de Nadal de l’AEDT és, sense cap mena de dubte, un dels actes més importants que fem durant l’any.

Ens reunim, fem balanç del viscut i parlem del que vindrà. A més, gaudim de l’excel·lent menjar i de la companyia que ha esdevingut amistat, però sobretot, contribuïm amb una causa benèfica difonent la seva tasca i aportant-hi el nostre suport.

Aquest 2022, l’entitat beneficiària del total de la recaptació va ser la Fundació La Nineta dels Ulls, dedicada a potenciar la recerca en retinoblastoma ocular i donar-lo a conèixer, per millorar la qualitat de vida dels pacients i de les seves famílies.

El retinoblastoma és el càncer ocular més freqüent en infants menors de 3 anys, s’en diagnostiquem més de 8.000 casos a l’any arreu del món.

Aquest 2022, l’entitat beneficiària del total de la recaptació va ser la Fundació La Nineta dels Ulls

La vetllada va comptar amb l’assistència de més de 100 persones, entre elles nombroses sòcies de l’´AEDT i els seus convidats, així com espònsors i representants de diferents entitats del territori.

La presidenta de l’entitat Ana Ibars Pérez va fer balanç de les accions realitzades durant aquest 2022, amb una junta renovada i noves comissions de treball. Un total d’11 actes organitzats (networwings, trobades, presentacions, formacions…) i dos sopars de gala.

Els principals acords de col·laboració s’han vist materialitzats amb dues plataformes destacades de territori Plataforma Liderem i Plataforma Autoocupació.

L’Ana també va avançar algunes previsions i nous projectes per l’any vinent, donant un especial èmfasi al foment de l’emprenedoria al territori amb el Projecte Emprèn per a joves amb talent, que enllaçarà a les sòcies amb més experiència de l’AEDT per guiar i ajudar a les noves generacions de dones emprenedores.

El Projecte Emprèn per a joves amb talent enllaçarà a les sòcies amb més experiència de l’AEDT per guiar i ajudar a les noves generacions de dones emprenedores.

De la mà de la delegació de l’AEDT al Baix Camp, i sota el paraigua de la Cambra de Comerç de Reus, s’estan preparant tallers i networkings formatius durant tot l’any. L’acte més destacat del 2023 serà la gala de reconeixements que s’organitzarà per premiar i reconèixer a les empreses i entitats de tota la demarcació de Tarragona.

Durant el transcurs d’una vetllada plena d’emocions, les sòcies i les persones convidades van poder gaudir de l’acurada oferta gastronòmica que ofereix AG Planning, amb showcookings espectaculars i música en directe, així com nombroses sorpreses i diversos regals oferts pels diversos col·laboradors de la nostra associació.

El PhotoCall del Sopar benèfic de l’AEDT

Volem agrair a la Casa Joan Miret per acollir-nos, i també el suport dels nostres espònsors: AG PlanningSalut i TreballLexus TarragonaNacex TarragonaClínica OditaEsencia Capital PartnersAnimal de 3 potesBalañá Eguía i La Roche-Posay

Amb aquest Sopar benèfic de Nadal de l’AEDT, tanquem un any amb molts objectius complerts i també n’encarem un altre ple de nous reptes. Segur que seguirem creixent, juntes, sumant els esforços de totes.