Sopar benèfic de Nadal de l’AEDT – 24 | 11 | 22 – 18.30 h – Casa Joan Miret

Sopar de nadal de l'AEDT

El dijous 24 de novembre us esperem al Sopar benèfic de Nadal de l’AEDT!

Un cop més ens reunirem a partir de les 20.30 h a la Casa Joan Miret per celebrar un dels actes més especials, emotius i emocionants de l’any.

El sopar es vincularà a una causa solidària recaptant diners per a la Fundació La Nineta dels Ulls, dedicada a potenciar la recerca en retinoblastoma, el càncer ocular més freqüent en infants menors de 3 anys i donar-lo a conèixer, per millorar la qualitat de vida dels pacients i les seves famílies.

El sopar, com sempre, es vincularà a una causa solidària recaptant diners per a la Fundació La Nineta dels Ulls.

La jornada tindrà moltes sorpreses, per exemple, música en directe i molt bon ambient i a més, també podreu participar en el sorteig de Nadal que farem entre totes les persones assistents per augmentar la recaptació de l’acte.

També tindrem un espai expositiu a la carpa del jardí de la Casa Joan Miret on les sòcies i els nostres patrocinadors tindran el seu espai per donar a conèixer la teva activitat professional.

Imatges del Sopar de Nadal de l’any passat.

Podeu llegir la notícia del Sopar de Nadal de l’any passat, en aquest enllaç.

El sopar és obert a tothom i per inscriure-us-hi només ens heu d’escriure a inscripcions@empresariesdetarragona.org

Com cada any, el sopar és obert a tothom i té un preu de 45 € per a les sòcies i les persones que les acompanyin i de 50 € per a les persones que no siguin sòcies o que no acompanyin a una sòcia.

Per inscriure-us-hi només ens heu d’escriure a inscripcions@empresariesdetarragona.org adjuntant el comprovant de l’ingrés, que podeu fer al número de compte de l’associació (ES69 2100 3500 1822 0036 7684).

Finalment, volem agrair als nostres patrocinadors, AG PlanningSalut i TreballLexus TarragonaNacex TarragonaClínica OditaEsencia Capital PartnersAnimal de 3 potesBalañá Eguía i La Roche-Posay per donar-nos suport i fer possible el Sopar benèfic de Nadal de l’AEDT!