Col·laboracions

Associació de Dones Empresàries i Directives de Tarragona
Cambra de Comerç de Reus

La Cambra de Comerç de Reus vetlla pels interessos generals de les empreses i ofereix serveis d’internacionalització, innovació, formació i suport a empreses i emprenedors i emprenedores.

URV Emprèn

URV Emprèn va ser creada per la Universitat Rovira i Virgili i el seu Consell Social i integra la Càtedra sobre el Foment de l’Emprenedoria i la Creació d’Empreses i l’Àrea d’emprenedoria de la Unitat de Valorització la URV. És la plataforma que coordina les actuacions en l’àmbit de la emprenedoria al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Mossos d'Esquadra

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra (PG-ME) és la policia pròpia de Catalunya. El seu objectiu prioritari és treballar per a la comunitat, oferint un servei de qualitat, basat en la proximitat i la responsabilitat, la professionalitat i l’eficiència.

ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa

ACCIÓ és l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya. Adscrita al Departament d’Empresa i i Treball, és el referent públic per contribuir a la transformació de les empreses catalanes.

Tarragona Impulsa

Tarragona Impulsa és el servei de l’Ajuntament de Tarragona que desenvolupa tots els serveis i programes relacionats amb les polítiques actives d’ocupació, la creació d’empreses i la dinamització del teixit empresarial.

Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona és un ens supralocal que dona suport als municipis i a les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i que actua com un agent efectiu de transformació de la realitat i de generació de noves oportunitats.

SIAD - Servei d'Informació i Atenció a les Dones

El SIAD és el Servei d’Informació i Atenció a les Dones de l’Ajuntament dedicat a l’orientació i l’assessorament en relació amb qualsevol aspecte de la vida de les dones.