Trobada (virtual) de gener de l’AEDT #NoMoreMatildas

Trobada (virtual) de gener de l'AEDT

Aquest passat dijous 28 de gener vam celebrar la Trobada (virtual) de gener de l’AEDT, aquest cop via ZOOM. A causa de la situació actual no vam poder veure’ns a la Casa Joan Miret.

A més de posar-nos al dia de l’actualitat de l’associació, vam parlar d’un tema molt interessant que fa poc ja vam compartir amb vosaltres a les nostres xarxes socials, el projecte #NoMoreMatildas.

Aquest moviment, que ha revolucionat les xarxes socials, pretén fomentar les vocacions científiques entre les nenes trencant barreres i visibilitzar el paper de les dones científiques al llarg de la història. Ens en va parlar la Susana Romero, membre de l’AMIT (Associación de Mujeres Investigadoras y tecnólogas), l’associació responsable de la campanya.

Podeu recuperar la xerrada de la Susana parlant-nos del projecte en aquest vídeo:

A més de l’exitós vídeo que podeu veure a continuació, a la web del projecte també podeu descarregar-hi l’annex per als llibres de text escolars i uns interessants contes que plantegen què hauria passat si Einstein, Fleming o Schrödinger haguessin sigut dones i que tenen aquesta reveladora dedicatòria: Para todas aquellas niñas a las que hemos hecho creer que “la ciencia es cosa de hombres”.

El vídeo viral de #NoMoreMatildas
Material didàctic per a infants i adults.
Trobada (virtual) de gener de l'AEDT
Descarregueu els contes de #NoMoreMatildas a la seva web.

Més enllà de fer-se viral o esdevenir notícia, esperem que #NoMoreMatildas es converteixi en un pas més cap a la igualtat de gènere que, també des de l’AEDT, defensem i promovem.

Enhorabona a l’AMIT per la iniciativa, ens ha encantat!

Moltes gràcies per la xerrada, Susana, a totes les que vau poder assistir-hi i moltes gràcies també als nostres patrocinadors, que van fer possible la Trobada (virtual) de gener de l’AEDT: AG Planning, Virginia Peña Advocats, Salut i Treball, GCD Vanguàrdia i Disseny, Serveis Sanitaris de Tarragona, VidBertus, Isern Patentes y Marcas, PMO, animal de 3 potes i Clínica Odita per donar-nos suport i estar al nostre costat.

Associa-t'hi!
Associa-t’hi!

#AEDT#JuntesSumemPerCréixer#EmpresàriesdeTarragona