Trobada d’octubre de l’AEDT a la Casa Joan Miret de Tarragona

Foto de grup trobada d'octubre

Aquest passat dijous ens vam reunir a la Casa Joan Miret, per celebrar la trobada d’octubre de l’AEDT.

Un cop més, ha sigut molt enriquidor poder retrobar-nos una bona quantitat de sòcies per dinar, l’àpat servit per AGPlanning ha sigut, com sempre, excel·lent i tot seguit hem pogut parlar de les pròximes activitats que té previstes l’associació, fer balanç de les passades i intercanviar opinions entre les sòcies.

Aquest cop, a més, ens ha acompanyat l’Albert Anguera, encarregat de la comunicació i les xarxes socials de l’associació, que ens ha explicat com podem utilitzar les xarxes socials per millorar la comunicació en les nostres empreses, i ens ha fet un petit abançament de com serà la nova web, que esperem estrenar ben aviat.

Moltes gràcies a totes les sòcies que vau poder venir a la trobada d’octubre de l’AEDT, tot i els compromisos, a AGPlanning pel fantàstic dinar i a l’Albert, per venir a parlar-nos de xarxes socials i per la tasca que realitza en la comunicació de l’associació.

Recordeu que si necessiteu un cop de mà en la gestió de les vostres xarxes, podeu parlar amb l’Albert escrivint-li un correu a animalde3potes@gmail.com.

Us esperem a totes a la propera trobada, que serà el sopar de Nadal que farem el 29 de novembre!