Trobada de juny de l’AEDT a la Casa Joan Miret

Trobada de juny de l'AEDT a la Casa Joan Miret

Aquest passat dijous vam celebrar la nostra Trobada de juny de l’AEDT. Ha sigut molt agradable poder veure’ns de nou al jardí de la Casa Joan Miret, dinar plegades i parlar sobre les vivències passades aquestes setmanes.

La Trobada de juny ha tingut un caire més informal. Aquest cop el més important era recuperar sensacions, veure’ns les cares (tot i les mascaretes) i reunir-nos de nou. Tot i això, hem pogut conèixer de primera mà l’estat i les previsions de futur de la nostra associació.

La Trobada de juny ha tingut un caire més informal, el més important era recuperar sensacions, veure’ns les cares (tot i les mascaretes) i reunir-nos de nou.

Un cop més hem comprovat la importància de compartir per poder sumar i créixer juntes.

A més, ens ha visitat l’empresària tarragonina Cristina Triana, dissenyadora d’esdeveniments corporatius que tot i l’excepcionalitat de la trobada, ha volgut conèixer la nostra associació. Compartim amb vosaltres la seva web per si hi voleu donar un cop d’ull. Encantades de conèixer-te, Cristina!
👉🏻 https://www.cristinatriana.com/

Volem agrair a AG Planning el dinar boníssim que ens va servir i a la resta dels nostres patrocinadors, Virginia Peña AdvocatsServeis Sanitaris de Tarragona, GCD Vanguàrdia i Disseny, Salut i Treball, Isern Patentes y Marcas i VidBertus el seu inestimable suport.

Si us voleu sumar als nostres patrocinadors, escriviu-nos un correu i us explicarem com fer-ho, el vostre suport és molt important!

I sobretot, moltes gràcies a les sòcies que vau poder reservar-vos una mica del vostre preciós temps per assistir a la Trobada de juny de l’AEDT. Estem segures que juntes i sumant esforços, recuperarem el bon ritme amb què iniciàvem aquest 2020.

Si encara no formeu part de l’associació, les nostres trobades són obertes a tothom, per tant, és l’ocasió perfecta per conèixer-nos i fer-vos sòcies!