Trobada de gener de l’AEDT

Trobada de gener de l'AEDT
Coneixerem la normativa per registrar una marca, un producte o el logotip de la nostra empresa

El pròxim dia 30 de gener celebrarem la nostra primera trobada mensual de l’any 2020. Ens reunirem a les 14 h a la Casa Joan Miret de la Rambla Nova de Tarragona.

Trobada de gener de l’AEDT començarà amb la xerrada que ens farà Ferran Pallarés, director territorial de Tarragona i Lleida de l’empresa Isern Patentes y Marcas. Amb ell coneixerem tots els detalls de la normativa per registrar una marca, un producte o el logotip de la nostra empresa. Tot seguit, gaudirem del dinar que ens servirà AG Planning. Acabarem la jornada amb una sessió de networking entre totes les assistents.

Recordeu que, si encara no formeu part de l’associació, és l’ocasió perfecta per conèixer-nos i fer-vos sòcies! Per tant, la trobada és oberta a tothom i cal pagar només el dinar, que té un preu de 16 € per a les sòcies i 32 € per a les no sòcies.

Podeu confirmar l’assistència a la Trobada de gener de l’AEDT escrivint un correu electrònic a aedt@empresariesdetarragona.org.

Finalment, volem donar les gràcies als nostres patrocinadors Serveis Sanitaris de Tarragona, GCD Vanguàrdia i Disseny, AG Planning i Virginia Peña Advocats el seu suport.

Si com a empresa del territori us voleu sumar als nostres patrocinadors, escriviu-nos un correu i us explicarem com fer-ho, el vostre suport és molt important!

Us hi esperem!