Trobada de gener a la Casa Joan Miret

Foto de grup Trobada de gener a la Casa Joan Miret

Aquest passat dijous vam celebrar la nostra Trobada de gener a la Casa Joan Miret. Un cop més, un bon nombre de sòcies vam reunir-nos per compartir dinar, experiències i molts somriures.

Com sempre, aquestes trobades ens serveixen per formar-nos, posar-nos al dia i conèixer de primera mà l’estat i les activitats de la nostra associació.

Xerrada “Coneixem la normativa per registrar una marca, un producte, o el logotip de la nostra empresa” a càrrec del Ferran Pallarés, de l’empresa Isern Patentes i Marcas.

Moltes gràcies al Ferran Pallarés, d’Isern Patentes y Marcas, per parlar-nos sobre la importància de protegir la propietat gràfica i intel·lectual a les nostres empreses, va ser molt interessant!

També volem agrair a AG Planning el dinar boníssim que ens va servir i a la resta dels nostres patrocinadors, Virginia Peña AdvocatsServeis Sanitaris de Tarragona i GCD Vanguàrdia i Disseny, el seu inestimable suport.

Si us voleu sumar als nostres patrocinadors, escriviu-nos un correu i us explicarem com fer-ho, el vostre suport és molt important!

I sobretot, moltes gràcies a les sòcies que vau poder reservar-vos una mica del vostre preciós temps per assistir a la Trobada de gener de l’AEDT.

Si encara no formeu part de l’associació, les nostres trobades són obertes a tothom, per tant, és l’ocasió perfecta per conèixer-nos i fer-vos sòcies!

Finalment, recordeu que durant la pròxima trobada celebrarem l’assemblea general anual de l’AEDT a la Casa Joan Miret. Sobretot, reserveu-vos a l’agenda el dia 27 de febrer, perquè us hi esperem a totes!