Trobada de febrer i Assemblea General de l’AEDT

Trobada de febrer i Assemblea General AEDT
Celebrarem la nostra Assemblea General anual i ens presentaran la iniciativa dels Jocs empreses.

El pròxim 27 de febrer celebrarem, novament, la Trobada de febrer i l’Assemblea General de l’AEDT. Ens reunirem a les 14 h a la Casa Joan Miret de la Rambla Nova de Tarragona.

En primer lloc i tot dinant, coneixerem la iniciativa Jocs empreses; aquest esdeveniment, vinculat a l’organització d’activitats esportives, busca millorar les dinàmiques de grup i el treball en equip en les empreses participants.

Podeu conèixer les activitats del “major esdeveniment esportiu empresarial”, visitant la seva web.

Ens en parlarà el CEO de l’empresa organitzadora, Treic Events, en Paco Lorenzo Morote, que ens visitarà i respondrà totes les nostres preguntes sobre aquesta iniciativa.

El dinar, que un cop més ens servirà AG Planning donarà pas a la celebració de l’Assemblea General anual de l’AEDT.

Durant l’Assemblea, repassarem l’estat actual i també els plans de futur de l’associació. És molt important que totes tinguem veu a l’assemblea i per això animem a totes les sòcies a assistir-hi.

Recordeu que, si encara no formeu part de l’associació, és l’ocasió perfecta per conèixer-nos i fer-vos sòcies! Per tant, la trobada és oberta a tothom i cal pagar només el dinar, que té un preu de 16 € per a les sòcies i 32 € per a les no sòcies.

Sobretot, recordeu que cal confirmar l’assistència a la Trobada de febrer i Assemblea General, escrivint un correu electrònic a: aedt@empresariesdetarragona.org.

Finalment, volem donar les gràcies als nostres patrocinadors Serveis Sanitaris de Tarragona, GCD Vanguàrdia i Disseny, AG Planning i Virginia Peña Advocats el seu suport.

Si com a empresa del territori us voleu sumar als nostres patrocinadors, escriviu-nos un correu i us explicarem com fer-ho, el vostre suport és molt important!

Us esperem a l’Assemblea, no hi podeu faltar!