Assemblea general de l’AEDT – Trobada de febrer

Foto de grup de l'Assemblea general i Trobada de febrer de l'AEDT

Aquest dijous, com cada últim dijous de mes, vam reunir-nos un bon nombre de sòcies a la Casa Joan Miret per dinar, xerrar del present i del futur de l’associació, conèixer noves experiències que ens ajuden a fer camí en la nostra tasca professional i, aquest cop, aprofitant la Trobada de febrer, vam poder celebrar l’Assemblea general de l’AEDT.

Xerrada “Establir dinàmiques de grup mitjançant els Jocs empreses” a càrrec del Paco Lorenzo Morote, CEO de l’empresa Treic Events.

La jornada va començar amb la intervenció del CEO de l’empresa organitzadora dels Jocs empreses, Treic Events, en Paco Lorenzo Morote, que ens va explicar de manera molt dinàmica aquesta interessant iniciativa, que ben aviat algunes de les sòcies assistents podran gaudir.

Tot seguit, vam dinar juntes els excel·lents plats servits per AG Planning i en arribar l’hora del cafè, vam donar pas a l’assemblea.

Assemblea general de l’Associació d’empresàries i directives del Camp de Tarragona

Durant l’Assemblea general de l’AEDT, tant la presidenta com totes les membres de la Junta van intervenir per repassar els comptes de l’Associació, els esdeveniments efectuats durant el 2019, els previstos per al 2020 i per explicar les novetats en l’àmbit comunicatiu, així com en la resta d’àmbits de l’associació.

Finalment, totes les sòcies van poder dir-hi la seva en el torn obert de paraula que, com sempre, va servir per aclarir dubtes i fer propostes molt interessants de cara al futur.

Moltes gràcies a totes les sòcies que hi vau poder assistir per la vostra implicació i participació, les vostres aportacions són molt importants per seguir creixent i encarar el futur juntes i amb garanties.

I també volem agrair als nostres patrocinadors:  Virginia Peña AdvocatsServeis Sanitaris de Tarragona i GCD Vanguàrdia i DissenyAG Planning, i Salut i Treball el vostre suport.

Si us voleu sumar als nostres patrocinadors, escriviu-nos un correu i us explicarem com fer-ho, el vostre suport és molt important!

I si encara no formeu part de l’associació i hi esteu interessades, estarem encantades d’informar-vos al nostre correu, o també podeu contactar via el formulari per fer-vos sòcies!

#AEDT #EmpresàriedeTarragona #JuntesSumemperCréixer