Taller de coaching sistèmic a la Casa Joan Miret

Foto de grup del taller de coaching sistèmic

Durant el taller de Coaching Sistèmic que vam organitzar a la Casa Joan Miret vam conèixer de manera pràctica els secrets d’aquesta metodologia tan efectiva a l’hora de gestionar equips.

El coaching sistèmic considera les organitzacions com un sistema format d'”elements”, permet detectar l’origen d’un problema -sigui de caràcter humà, tècnic o de gestió-, diagnosticar-lo i solucionar-lo a temps.


Moltes gràcies a tots els assistents i a en Carles Roger i en Jaume Aguadé per visitar-nos i explicar-nos-ho tan bé. Moltes gràcies també als nostres patrocinadors Serveis Sanitaris de TarragonaGCD Vanguàrdia i DissenyAG PlanningVirginia Peña Advocats i Salut i Treball pel seu suport.

Si us voleu sumar als nostres patrocinadors, escriviu-nos un correu i us explicarem com fer-ho, el vostre suport és molt important!

Si encara no formeu part de l’associació, les nostres activitats són obertes a tothom, per tant, són l’ocasió perfecta per conèixer-nos i fer-vos sòcies!


Finalment, recordeu que durant la pròxima trobada celebrarem l’assemblea general anual de l’AEDT a la Casa Joan Miret. Sobretot, reserveu-vos a l’agenda el dia 27 de febrer, perquè us hi esperem a totes! Teniu la informació en aquest esdeveniment:
👉🏻 https://www.facebook.com/events/463473617893469/

#EmpresàriesdeTarragona #JuntesSumemperCréixer