Sopar de Nadal de l’AEDT a la Casa Joan Miret 29 | 11 | 19

Targetó Sopar de Nadal 2019

El pròxim 29 de novembre celebrarem, un any més, el tradicional sopar de Nadal de l’AEDT., una nova oportunitat per trobar-nos i seguir creixent!

Ens trobarem a les 21 h a la Casa Joan Miret de Tarragona, on gaudirem de l’especial sopar que ens prepararà i servirà AGPlanning. Tot seguit, farem balanç de les activitats realitzades per la nostra associació l’any 2019 i desvetllar també, les que tenim preparades de cara al 2020. A més, podrem anunciar les diverses col·laboracions, acords i convenis amb diferents entitats i empreses del territori i comunicar-les a totes les associades assistents.

Sempre que podem vinculem els nostres actes a una causa benèfica i en aquest cas, aprofitant el Sopar de Nadal de l’AEDT, hem organitzat una acció benèfica per ajudar a aquesta Fundació en la seva tasca de suport als afectat i d’investigació d’aquesta malaltia rara.

Teniu tota la informació a l’esdeveniment que hem creat:
👉🏻 https://www.facebook.com/events/443679046279859/

També us animem a visitar el lloc web de la Fundación Niemann-Pick, per conèixer la feina que fan:
👉🏻 http://www.fnp.es/

Estem segures que aquest any que tenim al davant ens aportarà moltes novetats i serà un punt d’inflexió per la nostra associació i confiem que, entre totes, seguirem fent-la créixer fins a aconseguir tots els nostres objectius.

Per confirmar la vostra assistència heu de realitzar l’ingrés de 47 € al número de compte ES69 2100 3500 1822 0036 7684 i confirmar-ho, tot seguit, escrivint-nos un correu a aedt@empresariesdetarragona.org

#JuntesSumemperCréixer