Sopar benèfic de Nadal de l’AEDT, 5a edició

Foto de grup Sopar de Nadal AEDT
Sopar de Nadal de l’AEDT – 2019

El Sopar benèfic de Nadal de l’AEDT és, sense cap mena de dubte, un dels actes més importants que fem durant l’any.

Ens reunim, fem balanç del viscut i parlem del que vindrà. A més, gaudim de l’excel·lent menjar i de la companyia que ha esdevingut amistat però sobretot, contribuïm amb una causa benèfica difonent la seva tasca i aportant-hi el nostre suport.

Un sopar emotiu, per una bona causa

Aquest 2019, va ser el torn de la Fundació Niemann-Pick de España. Aquesta fundació, està dedicada a promoure la investigació d’aquesta malaltia rara i a donar suport a les famílies que la pateixen.

En representació de la fundació, ens va visitar el Javier, de 13 anys, que és l’únic tarragoní afectat per aquesta malaltia. Acompanyat per la seva família, ens va parlar de la seva encoratjadora experiència i de la lluita de la Fundació per aconseguir un tractament efectiu per erradicar-la.

I ple de sorpreses!

La nit va començar amb unes emotives paraules de la Presidenta, Ana Maria Macho. Va agrair a la Junta la seva feina i va poder fer balanç de la tasca feta per l’Associació aquest 2019. Tot seguit, el periodista del Diari la República ChecaRicard Checa i l’Eva Canals Gil, de l’AEQT, van prendre les regnes de l’acte. L’actuació de Max Santos i el seu grup Michael Jackson Tribute, participant del programa Got Talent, va sorprendre als assistents.

Finalment, el sorteig de la panera solidària, va fer que diversos assistents al sopar s’emportessin un regal i sobretot, va permetre recaptar 500 € per la Fundació Niemann-Pick.

Volem agrair a la Casa Joan Miret per acollir-nos, així com també el suport dels nostres espònsors: AG PlanningServeis Sanitaris de TarragonaVirginia Peña Advocats i GCD Vanguàrdia i Disseny.

Amb aquest 5è sopar benèfic de Nadal de l’AEDT, tanquem un any amb molts objectius complerts i també n’encarem un altre ple de nous reptes. Segur que seguirem creixent, juntes, sumant els esforços de totes.