PMO es suma als nostres patrocinadors

ENtrevista Pilar Molina
L’empresa de la sòcia Pilar Molina col·labora amb l’AEDT.

Seguim sumant, seguim creixent! L’empresa PMO, de la sòcia de l’AEDT Pilar Molina, formadora, consultora i coach en desenvolupament organitzacional i gestió de canvi, es suma als nostres patrocinadors.

PMO té un objectiu clar: ajudar a la teva empresa a millorar els seus resultats de vendes amb el compromís de les persones que la formen assegurant el desenvolupament organitzacional amb una adequada gestió del canvi.


PMO se suma als nostres patrocinadors

El coaching és clau per desenvolupar-te personalment i professionalment, perquè com diu la Pilar, el veritable canvi està en tu​.

PMO es suma als nostres patrocinadors

Moltes gràcies, Pilar, per sumar-te als patrocinadors de l’AEDT que ens ajuden a continuar amb la nostra labor, fins i tot en aquests temps que corren. Com que de moment no ens hem pogut veure per signar el conveni i no tenim fotos de l’acte, et regalem aquest ram de margarides, que sabem que són les teves preferides.

PMO se suma als nostres patrocinadors

Compartim amb vosaltres la web de PMO, on trobareu els detalls de tots els serveis que hi ofereix la Pilar

I finalment, recordeu que si esteu interessats a convertir-vos en patrocinadors de la nostra associació, podeu escriure’ns un correu a aedt@empresariesdetarragona.org.

Si encara no sou sòcies de l’AEDT podeu fer-vos-en aquí.

Associa-t’hi

Recordeu seguir-nos a les nostres xarxes!