Patrocinis i col·laboracions

Casa Joan Miret
L’AEDT comença el 2020 amb força gràcies al suport de quatre importants empreses

L’AEDT comença l’any 2020 amb força comptant amb el suport important de quatre empreses del territori, que s’han volgut sumar al nostre projecte. Gràcies a aquests patrocinis i col·laboracions, l’Associació pot oferir els seus serveis amb l’empenta necessària.

Les empreses que ens donen suport fins ara són les següents:

AG Planning Grup

AG Planning Grup és una empresa referent del sector de l’organització d’esdeveniments, la gestió d’espais singulars i el servei de càtering. Partint d’un treball professional i innovador, el grup té en catàleg espais tan espectaculars com el Castell de Tamarit, el Castell Tallat, la Casa Joan Miret, on es troba la seu de l’AEDT, o el Palau de Congressos de Tarragona.

Al seu web podreu consultar tots els detalls dels seus serveis, així com la dedicació i la vocació dels seus professionals: https://cat.agplanning.com/.

GCD Vanguàrdia i Disseny

Aquest Grup de Construcció i Disseny desenvolupa la seva activitat principal a la província de Tarragona i es dedica a la reforma, la rehabilitació integral, la coordinació i direcció d’obra i també a l’assessorament i venda de materials exclusius per a la construcció.

Si doneu un cop d’ull al seu web, hi descobrireu la gran qualitat de la seva feina: http://www.grupgcd.com/.

Virgina Peña Advocats

Virgina Peña és l’empresària que es troba al capdavant d’aquest despatx d’advocats amb més de 15 anys d’experiència en processos penals i civils ubicat a Reus.

Al seu web hi podreu comprovar el seu compromís amb els clients i la ferma aposta que fa per la digitalització: https://www.penyaadvocats.com/ca/.

Serveis Sanitaris de Tarragona

Des de fa 25 anys aquesta empresa ofereix un ampli ventall de serveis i cobertura sanitària principalment a empreses, però també a particulars del territori.

Al seu web, https://www.serveistgn.es/, es detallen la multitud de serveis que presta, que són personalitzats i adequats a les necessitats de cada empresa.

Des d’aquest espai de l’AEDT, volem donar un cop més les gràcies a aquestes quatre empreses i els seus patrocinis i col·laboracions, perquè, amb el seu suport, permeten que la nostra missió i visió puguin ser una realitat.

I tu, t’animaries també a col·laborar amb nosaltres? Si ets una empresa o una organització i vols contribuir-hi amb un patrocini, escriu-nos a aedt@empresariesdetarragona.org.