Networking de l’AEDT a la Casa Joan Miret | “Fiscalidad de las criptomonedas”

Networking AEDT
Ponència “Tratamiento jurídico, económico y tributario de las criptomonedas” a càrrec del Sr. F. Javier Diégez Redondo

Aquest passat dijous 13 de maig ens hem pogut reunir de nou a la Casa Joan Miret en un nou Networking de l’AEDT. Un gran nombre de persones interessades en el tema de les criptomonedes vam poder assistir a l’interessant primer acte de la jornada, la ponència que portava per títol “Tratamiento jurídico, económico y tributario de las criptomonedas”.

Des de l’AEDT vam convidar el sr. F. Javier Diégez Redondo, Conseller-consultor a l’empresa Diéguez, Economistas y asesores tributarios que va poder explicar a la quarantena d’assistents la complicada situació jurídica i fiscal de les criptomonedes al nostre país.

Podeu recuperar la xerrada en aquest vídeo:
Networking AEDT – 13 de maig de 2021 – Fiscalidad criptomonedas

Després de la ponència, vam poder gaudir d’un còctel al jardí de la Casa Joan Miret on, amb totes les mesures sanitàries pertinents, vam compartir impressions sobre el tema de les criptomonedes i molts d’altres.

Moltes gràcies per la xerrada, Javier, a totes les persones que vau poder assistir-hi, a la Casa Joan Miret per acollir-nos i moltes gràcies també als nostres patrocinadors, que van fer possible el Networking de l’AEDT a la Casa Joan Miret: AG Planning, VidBertus, Isern Patentes y Marcas, PMO, animal de 3 potes i Clínica Odita per donar-nos suport i estar al nostre costat.

Fes-te sòcia de l'AEDT
Fes-te sòcia de l’AEDT