Women 360º Congress, l’AEDT hi és present

Women360º Congress

Des de l’AEDT hem col·laborat en la XIII edició del Women 360º Congress. Organitzat per la Universitat Rovira i Virgili – URV i Bamboo, Comunicació Estratègica 360º que s’ha celebrat aquest dimecres 8 de juliol.

Women 360º Congress

Dirigit a empresàries i directives, l’edició d’aquest any s’ha dedicat a analitzar com promoure hàbits saludables després de la pandèmia i a reflexionar sobre el nou paradigma que es dibuixa en aquest nou marc pel que fa a la sanitat i l’empresa. La nostra associació no hi podia faltar!

A causa de les condicions per totes patides i conegudes derivades de la Covid-19 aquest important congrés en la seva edició de Tarragona s’ha fet utilitzant un format innovador, la realitat virtual 3D. Ha sigut tota una experiència!

Podeu trobar més informació sobre aquest congrés i els pròxims esdeveniments que s’organitzain per part de Women 360º Congress a la seva web.

L’AEDT participa en el Women 360º Congress que es realitza en realitat virtual 3D


Quatre sòcies de l’AEDT han participat directament a la taula de debat “Liderazgo en la Empresa post Covid-19”. La Montse Bes moderant-la a més de la Virginia Peña, sòcia directora a Virgina Peña Advocats, la Conchita Curull fundadora i directora mèdica de Clínica Curull i la Merche Dalmau, propietària dels Cellers Clos Galena, que hi han intervingut com a ponents.

En els següents vídeos amb fragments de les seves intervencions, podeu comprobar com ha funcionat aquesta edició del Women 360º Congress.

Fragment de la intervenció de la Virginia Peña

Fragment de la intervenció de la Conchita Curull

Fragment de la intervenció de la Merche Dalmau


Com sempre, des de l’AEDT, estem encantades de poder aportar el nostre granet de sorra a l’organització d’actes com aquest Women 360º Congress, que ens fan fer un pas més cap a la igualtat i l’empoderament femení.

Estem molt agraïdes i volem donar la nostra enhorabona a la Universitat Rovira i Virgili – URV i Bamboo, Comunicació Estratègica 360º per la feina feta. Sens dubte ha sigut tot un èxit!

Finalment us recordem que si encara no formeu part de l’AEDT i hi esteu interessades, estarem encantades d’informar-vos al nostre correu. També podeu contactar via el formulari per fer-vos sòcies!