Jornada “Nous lideratges en clau femenina” a la URV

Foto de grup

Un bon nombre de sòcies de l’AEDT vam assistir a la Jornada “Nous lideratges en clau femenina” a la Facultat d’Economia i Empresa URV de #Reus que es va celebrar aquest dimecres, 4 de març.

L’AEDT coorganitza la Jornada

A l’inici de l’acte, en el que vam col·laborar en l’organització juntament amb la Càtedra URV d’EmprenedoriaInnova URV i les companyes de Talent Femení, la nostra presidenta, Ana María Macho, va poder presentar la nostra associació als nombrosos assistents.

Aquesta ocasió de donar a conèixer la nostra tasca és, sens dubte, una molt bona oportunitat.

Taula rodona “Nous lideratges en clau femenina”

Durant les interessants intervencions de les quatre ponents: la Conxita Esteve Cabanes, responsable de comunicació de BASF a #Tarragona, la Isabel Perea, Sòcia de l’Auditoria Grant Thornton a #Barcelona, la María José Figueras, Rectora de la Universitat Rovira i Virgili – URV i la Marta Domènech Tomàs, Directora de l’Hotel-Hostal Sport, vam poder reflexionar sobre el paper, cada cop més decisiu, de la dona en el teixit econòmic i social del territori.

Per acabar, Networking i dinar a peu dret servit per AG Planning

Tot seguit, vam gaudir plegades del dinar que ens va servir AG Planning i vam poder continuar amb la conversa i el networking.

Com sempre, des de l’Associació d’empresàries i directives de Tarragona, estem encantades de poder aportar el nostre granet de sorra a l’organització d’actes com aquesta Jornada “Nous lideratges en clau femenina” que, de la mà de la #URV, ens fan fer un pas més cap a la igualtat i l’empoderament femení.

Estem molt agraïdes i volem donar, a més, la nostra enhorabona a la URV per la feina feta. Sens dubte ha sigut tot un èxit!

Finalment us recordem que si encara no formeu part de l’AEDT i hi esteu interessades, estarem encantades d’informar-vos al nostre correu. També podeu contactar via el formulari per fer-vos sòcies!