Homenatge a l’Ana María Macho

Homenatge Ana María Macho

Homenatge a l’Ana María Macho | Aquest divendres 17 de setembre es van complir dos mesos des de la sobtada mort de la nostra estimada Ana, fundadora i alma mater de l’AEDT. Amb la intenció de retre-li un sentit homenatge pòstum ens vam reunir a la Casa Joan Miret un bon nombre de sòcies, familiars i amics de l’Ana, exsòcies i representants de les moltes entitats amb què l’Ana va tenir relació.

L’aforament de la Casa Joan Miret, limitat per les mesures sanitàries, va quedar ple tan bon punt es va comunicar l’homenatge, ja que l’aclaparadora personalitat de l’Ana, la seva gran popularitat i arrelament al territori i la seva gran tasca al capdavant de l’AEDT van fer que ningú es volgués perdre l’acte de comiat, que va complir amb totes les mesures sanitàries vigents.

Homenatge Ana María Macho
Moments abans de l’enlairament dels globus amb missatge per l’Ana.
Un homenatge ple d’emoció i sentiment.

La faceta més solidària i personal de l’Ana i el regal especial que l’artista David Callau va donar als familiars van desencadenar una gran emoció. Mentre es realitzava l’acte, les fotografies dels moments compartits amb tots els membres en els diferents actes de l’AEDT van acompanyar la vetllada.

Les membres de la junta directiva, els amics i els familiars assistents van ser protagonistes d’un acte d’homenatge ple d’emoció i sentiment on van anar llegint missatges emotius, compartint anècdotes i gaudint de cada record viscut al costat de l’Ana.

Homenatge Ana María Macho
Ambient al Jardí de la Casa Joan Miret
Sempre et tindrem present, Ana, t’estimem!

Una gran sorpresa final va tancar l’acte d’homenatge a l’Ana María Macho: cada assistent va escriure un missatge personal en un dels papers que estava lligat als globus preparats per a l’ocasió, amb els colors de l’associació. Després, als jardins de la Casa Joan Miret, els globus van volar cap al cel, amb tots els missatges d’afecte de companys, amics i familiars, adreçats a l’Ana.

Sempre et tindrem present, Ana, t’estimem!

Des de l’AEDT volem donar les gràcies a totes les persones assistents, i també a les que no van poder venir per diferents motius i ens van fer saber que, tot i això, estaven al nostre costat. Tamb´é agraïm la presència d’entitats com la Cambra de Comerç de Reus, l’Associació Espanyola de Directius, l’Associació Empresarial Dinamitza, l’AECC Catalunya Contra el Càncer, la Via T, l’AEQT, el Panell Públic Assessors de les Empreses Químiques de Tarragona, etc., així com representants d’entitats públiques i privades del Camp de Tarragona.

Homenatge Ana María Macho

Finalment, volem donar les gràcies als nostres patrocinadors AG Planning, Salut i Treball, VidBertus, PMO, Lexus Tarragona, Nacex Tarragona, Mandrágora Salud, Esencia Capital Partners, Animal de 3 potes i Clínica Odita per acompanyar-nos aquest dia tan especial.

Associa-t'hi
Associa-t’hi