Entrevista al Diari de Tarragona a la Patrícia Terradellas i la Cristina Budí de la Delegació de l’AEDT al Baix Camp. 23|04|2021

Article al Diari de Tarragona

Entrevista al Diari de Tarragona | Compartim amb totes vosaltres l’entrevista que s’ha publicat al Diari de Tarragona a la Patrícia Terradellas i la Cristina Budí, que juntament amb la Cristina Tallardà i la Rosa Lucas, formen la Delegació del Baix Camp de l’AEDT.

Van ser entrevistades pel periodista Francesc Gras al que van poder explicar els plans de l’AEDT d’arribar, de la mà de la Cambra de Comerç de Reus, a les empresàries, autònomes i directives de la comarca del Baix Camp mitjançant la creació de la delegació de l’associació d’aquest territori.

Precisament, el pròxim dia 7 de maig a les 12:30 h, es realitzarà la sessió: “Com accedir a subvencions directes per incrementar la competitivitat de l’empresa al nou paradigma global“. El primer acte organitzat per la Delegació del Baix Camp de l’AEDT que es durà a terme a la mateixa Cambra de Comerç de Reus.

La xerrada anirà a càrrec de la Mònica Boquera i Castellví, delegada d’ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, de la Generalitat de Catalunya. Per apuntar-vos-hi, només heu d’escriure a aedtBaixCamp@empresariesdetarragona.org

Podeu accedir a l’entrevista en pdf aquí.

Entrevista al Diari de Tarragona AEDT Baix Camp
Entrevista al Diari de Tarragona AEDT Baix Camp