El sopar solidari de Nadal de l’AEDT recapta més de 5.000 € en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls

La nova junta de l'AEDT

Aquest passat 10 de desembre es va celebrar, a l’emblemàtic Castell de Tamarit, el sopar solidari de Nadal de l’AEDT, l’Associació d’Empresàries i Directives del Camp de Tarragona.

Les 150 places limitades que va oferir l’AEDT es van esgotar, senyal evident que ningú es volia perdre aquesta cita solidària anual. La nit va començar amb un brindis d’homenatge molt sentit dedicat a la fundadora i expresidenta de l’associació Ana María Macho, que va morir de manera sobtada el passat mes de juliol.

Les 150 places limitades que va oferir l’AEDT es van esgotar, senyal evident que ningú es volia perdre aquesta cita solidària anual

La presidenta de l’Associació d’Empresàries i Directives del Camp de Tarragona, Ana Ibars, va intervenir per agrair la presència i la solidaritat dels espònsors, col·laboradors, simpatitzants i sòcies de l’AEDT. Però va destacar l’absència d’algunes autoritats que van excusar la seva presència, alguns el mateix dia, tot i les garanties de compliment de totes les mesures sanitàries vigents (Certificat Covid, mascareta, distància social, gel hidroalcohòlic, ventilació, etc). Durant el parlament, Ana Ibars va lamentar la falta de suport a l’empresariat per part de les entitats i el govern i es va mostrar ferma amb el compromís adquirit al capdavant de l’AEDT: fer créixer l’associació i aconseguir les fites d’igualtat i integració de les dones en el teixit empresarial de tota la província de Tarragona.

Durant el transcurs de la vetllada, els assistents van gaudir de l’acurada oferta gastronòmica d’AG Planning i de l’actuació en directe de la cantant Alba Robles i el guitarrista Edu Vico. Sota les seves notes, el reconegut pintor i escultor tarragoní David Callau va pintar un quadre exclusiu en rigorós directe que, tot seguit, es va subhastar entre els assistents a la sala.

El reconegut pintor i escultor tarragoní David Callau va pintar un quadre exclusiu en rigorós directe que, tot seguit, es va subhastar entre els assistents a la sala aconseguint l’espectacular xifra de 4.600 €

La subhasta tenia un preu de sortida de 300 € i va anar pujant, amb emocionants moments on la nostra companya Montse Bes, que feia de presentadora, aconseguia mantenir i fins i tot doblar alguna de les ofertes afegint intensitat a la vetllada. L’afortunada que va aconseguir fer-se amb l’interessant peça d’art de l’artista David Callau va ser l’empresària Merche Dalmau (propietària del Celler Clos Galena), que va oferir la quantitat de 4.600 €.

Aquesta magnífica xifra va ser destinada íntegrament a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) Miquel Valls, i es va sumar a la recaptació de la rifa solidària que es va dur a terme a continuació i que va fer que molts dels assistents tornessin a casa amb lots de Nadal oferts pels nombrosos col·laboradors de l’esdeveniment.

La recaptació de la subhasta es va sumar a la de la rifa feta entre les persones assistents, superant la quantitat de 5.000 €, destinats a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

La presidenta de la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) Miquel Valls, la Sra. Esther Sellés Llauger, molt emocionada i agraïda per una aportació tan important, va destacar la tasca que du a terme aquesta entitat sense ànim de lucre, l’única de tot Catalunya que lluita per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia i les seves famílies i que aposta per la investigació i la visibilització de l’ELA arreu del territori.

La jornada, amb la imprescindible presència dels espònsors anuals de l’associació i els patrocinadors del sopar al concorregut fotocall i als jardins del Castell de Tamarit, va estar plena d’emocions, empatia i sorpreses, fins i tot una proposta de matrimoni!

La nit va acabar amb força optimisme i la solidaritat i l’empenta de les sòcies i simpatitzants de l’AEDT va quedar palesa, una vegada més, amb el gran èxit d’assistència i la recaptació aconseguida que va visibilitzar la fortalesa d’aquesta entitat referent a les nostres comarques.

La jornada va estar plena d’emocions, empatia i sorpreses, fins i tot una proposta de matrimoni!

Una de les principals funcions de l’AEDT són les col·laboracions i convenis amb empreses, entitats i associacions amb l’objectiu de visibilitzar el talent femení del Camp de Tarragona.

Finalment, volem donar les gràcies als nostres patrocinadors principals: AG Planning, Salut i Treball, PMO, Lexus Tarragona, Nacex Tarragona, Mandrágora Salud, Esencia Capital Partners, Animal de 3 potes, Clínica Odita i Balañá Eguía, als patrocinadors del sopar: Clos Galena, Codorniu, La Roche Posay, Retolacció, Sardà vins i caves, Tarraco Homes i Yves Rocher i als col·laboradors participants a la rifa: Ca Rosset, Cuestión de Paladar, Faustino Romero Gestión 45, Octopussy Restaurant, Nina Priorat i Porta Sistemas.

Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos aquest dia tan especial i fer possible el sopar solidari de Nadal de l’AEDT.