El sopar d’estiu de l’AEDT reuneix un bon nombre de sòcies, amics i col·laboradors de l’associació.

Sopar d'estiu de l'AEDT

Un any més, l’emblemàtica Casa Joan Miret, seu de l’AEDT, es va vestir de gala per celebrar el nostre tradicional sopar d’estiu.

La vetllada va començar amb un còctel de benvinguda que els assistents van degustar sota el Concurs de Focs Artificials de Tarragona.

L’Ana Ibars va fer balanç de la nostra tasca posant a disposició de les emprenedores, directives i empresàries les eines que ofereix l’associació.

Tot seguit, la presidenta de l’AEDT, Ana Ibars va fer balanç de la nostra tasca durant el primer semestre de l’any, posant a disposició de les emprenedores, directives i empresàries les eines que ofereix l’associació.

L’Ana va transmetre als assistents la il·lusió de la feina ben feta i el creixement de l’entitat a les nostres comarques, encoratjant a les sòcies a unir les seves forces davant les dificultats que es presentin per continuar lluitant juntes, pels projectes professionals de cadascuna.

Entre els nombrosos convidats cal destacar la presència del nou rector de la Universitat Rovira i Virgili, el Sr. Josep Pallarès, la Sra. Patrícia Terradellas, presidenta del Círcol de Reus, la Sra. Agatha Girbes de la Cambra de Comerç de Reus, la Dra. Esther Mayol, presidenta de la Secció de Medicina Estètica del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, la Sra. Esther Freijanes, representant de Mans Unides a Tarragona, entre d’altres.

Un bon nombre d’empreses del territori van ser presents al Sopar d’estiu de l’AEDT i hi van col·laborar facilitant-nos uns regals meravellosos.

Durant el transcurs de la nit, plena d’emocions, les persones assistents van gaudir de l’acurada oferta gastronòmica que ofereix AG Planning i de nombroses sorpreses. Com sempre, un bon nombre d’empreses del territori van ser presents al Sopar d’estiu de l’AEDT Hi van col·laborar facilitant-nos uns regals meravellosos que vam poder sortejar entre les persones assistents.

Moltes gràcies a Poesia Floristeria Romeu, Clos Galena, Las Palmeras RestaurantLas Palmeras Camping i BungalowLa Roche-Posay, Sardà Vins i Caves, Yves-RocherConxita Grau Mary-Kay, Pilar Molina PMO i Experiències Rurals per sumar-vos a la festa i enhorabona als afortunats!

Com sempre, la premsa s’ha fet ressò del Sopar d’estiu de l’AEDT, compartim amb vosaltres els diferents articles publicats.

En aquesta imatge podeu llegir la peça del Diari de Tarragona:

També se n’han fet ressò des del Diari Digital La República Checa, podeu clicar sobre la imatge per accedir a l’article:

Article La República Checa

Llegiu l’article del Diari Digital Tarragona 21, podeu clicar sobre la imatge per accedir-hi:

Article Tarragona21

La nit va acabar amb optimisme i l’empenta de les sòcies i simpatitzants de l’AEDT va quedar palesa, una vegada més. El gran èxit d’assistència és la prova de la fortalesa de la nostra associació, referent a les nostres comarques.

El gran èxit d’assistència, prova de la fortalesa de la nostra associació, referent a les nostres comarques.

Una de les principals funcions de l’AEDT són les col·laboracions i convenis amb empreses, entitats i associacions amb l’objectiu de visibilitzar el talent femení del Camp de Tarragona.

Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos aquesta nit tan especial i fer possible el sopar d’estiu de l’AEDT. Molt bon estiu a tothom!

Finalment, volem donar les gràcies als nostres patrocinadors:AG Planning, Salut i Treball, PMO, Lexus Tarragona, Nacex Tarragona, Mandrágora Salud, Esencia Capital Partners, Animal de 3 potes, Clínica Odita, Balañá Eguía i La Roche-Posay.