Des de l’AEDT us tenim presents

Des de l’AEDT us tenim presents

És hora de cuidar-nos i pensar en el nostre entorn.

Des de l’AEDT us volem donar ànims i estem segures que un cop més, ens en sortirem.

Estimades sòcies, en aquests moments difícils en què ens trobem com a societat, és important que no ens sentim soles. Des de l’AEDT volem que sapigueu que us tenim presents i que, encara que no ens puguem trobar, seguim treballant i estem a la vostra disposició.

Les actuals són circumstàncies que mai havíem viscut i que ens posen a prova, com a individus i com a societat, i és, en part, responsabilitat nostra que ens en sortim al més ràpid possible i de la millor manera. Com a emprenedores, empresàries i directives, estem acostumades a superar adversitats i a tirar endavant costi el que costi, aquesta experiència ens fa fortes, i de ben segur, ens permetrà superar la situació que vivim aquests dies.

Com a associació, estem molt pendents de les mesures d’ajut als diferents sectors econòmics que es puguin dur a terme des dels diferents estaments públics i us n’informarem a les nostres xarxes socials a mesura que es vagin concretant.

I és que encara que haguem anul·lat la nostra Trobada de març, intentarem que la nostra activitat es mantingui, si més no, en els nostres mitjans digitals: Web, LinkedIn i Facebook, on canalitzarem la informació que creguem que pugui ser del vostre interès.

De moment, us remetem a les fonts oficials per consultar la informació del COVID-19 i de les mesures preses fins ara i previstes per a més endavant:

Web de l’Ajuntament de Tarragona:
https://www.tarragona.cat/coronavirus

Web de la Generalitat de Catalunya:
http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

Web del Gobierno de España (Ministerio de Sanidad):
https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov-China/ciudadania.htm

Des de l’AEDT, volem transmetre-us el nostre escalf i suport, que esperem que us ajudi a no sentir-vos soles en aquests dies de confinament i us encoratgi a seguir les mesures que pretenen augmentar la prevenció per aconseguir frenar les infeccions i no saturar els serveis sanitaris.

Cuideu-vos molt i fins aviat!
#JuntesSumemperCréixer #EnsQuedemaCasa
La Junta de l’AEDT