Balanç del 2019 de l’AEDT

Balanç del 2019 de l'AEDT

Aquests dies que estem vivint són una bona oportunitat per mirar enrere i fer balanç del 2019 de l’AEDT. Repassant tot el que hem fet juntes, podrem donar-li el valor que té i també pensar en el munt d’activitats que vindran. Perquè una de les coses que es troben més a faltar aquests dies és la vostra companyia!

Compartim amb vosaltres el vídeo que vam preparar per a l’Assemblea general de febrer que segur que us ajudarà a carregar les piles pensant amb tot el que hem fet juntes i amb les moltes fites que ens esperen!

En aquest vídeo podreu veure totes les activitats que vam organitzar durant l’any passat, també a les que vam assistir com a associació, els patrocinis i col·laboracions que vam signar, la renovació de la imatge amb el nou logo i la potenciació de les xarxes i alguns plans per aquest any alguns dels quals no podrem dur a terme en les dates previstes.

Balanç del 2019 de l’AEDT

Encara que com diem, hàgim hagut de fer algun canvi de futur, com ajornar la 1a GALA AEDT que tanta il·lusió ens feia i que de moment no té nova data, segur que ens en sortirem i ben aviat recuperarem la normalitat!

Balanç del 2019 de l'AEDT
Algunes sòcies a la Casa Joan Miret

Recordeu que seguim operatives a les nostres xarxes socials, així que si encara no ens seguiu, aquí teniu els enllaços:

Cuideu-vos molt!

#AEDT #JuntesSumemperCréixer #EmpresàriesdeTarragona