Balanç de l’any 2019 de l’AEDT

Balanç de l'any 2019 de l'AEDT

Benvolgudes i benvolguts,

En aquestes dates, és inevitable fer balanç de l’any, i des de la Junta de L’AEDT, no podem estar més orgulloses de la feina feta durant aquest 2019, que ja s’acaba.

Hem aconseguit gran part de les nostres fites i hem avançat cap als nostres objectius demostrant un cop més, que #JuntesSumemPerCréixer.

L’Associació de Dones Empresàries i Directives de Tarragona, va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de ser el punt de trobada del talent empresarial femení del nostre territori. Per aconseguir-ho, hem treballat en crear xarxa i facilitar les eines adequades per poder esdevenir un referent de qualitat, amb la lluita per la igualtat com a bandera i la integració de la dona en el teixit empresarial de les nostres comarques a l’horitzó.

Comencem el 2020 amb molts projectes, novetats i grans il·lusions que us anirem explicant; Networkings, trobades, afterworks, esdeveniments, formació, activitats, i moltes més novetats de les quals us anirem informant. Estigueu atents a la nova web i les nostres xarxes!

Finalment, esperem que tingueu molt bones festes i que es compleixin tots els vostres desitjos.

LA JUNTA DE L’AEDT