1a Jornada URV&Empreses organitzada per URV Emprèn

Aquest migdia una àmplia representació de sòcies de l’AEDT i de la Junta hem assistit a la 1a Jornada URV&Empreses. La primera edició d’aquesta interessant jornada organitzada per la Universitat Rovira i Virgili – URV i URV Emprèn, en la que hem col·laborat estretament.

La Beatriz Hurtado hi ha intervingut com a secretària de l’#AEDT. Ha explicat a l’important nombre d’assistents a l’acte la tasca que realitza la nostra associació i com col·laborem amb aquest programa de la Universitat.

A més a més, a la taula rodona també han intervingut el Daniel Curulla, fundador de Valueindata Consulting, el David Kaufmann, CEO de SEO Alive, la Mª José Moreira, fundadora de Smartwin Tarraco, l’Antoni Sambró, fundador d’EASY 2B WISE i el Dr. Jordi Tous, investigador de la URV.

Moltes gràcies a tots els assistents i a la URV per organitzar aquesta 1a Jornada URV&Empreses, que neix amb l’objectiu de vertebrar i difondre els molts serveis que ofereix la Universitat al teixit empresarial i emprenedor del territori i que, com podeu veure a les fotos, ha sigut tot un èxit!

Finalment, des de l’AEDT, volem posar en valor la feina feta per la URV i estem segurs que aquesta 1a Trobada URV&Empreses organitzada per URV Emprèn serà la primera de moltes!